Pedikűr

Pedikűr

Az Eni Nails szalonban kiemelt figyelmet fordítunk az anyaghasználatra a lábápolás során is, termékeink természetes összetevőket tartalmaznak, így érzékeny bőrűek is nyugodtan igénybe vehetik a pedikűrt. Mi odafigyelünk a vendégeinkre, szakképzett és hozzáértő kollégáink minden esetben a vendég bőrtípusának megfelelő szolgáltatást nyújtják!

A kezeink mellett a lábunk ápolására is kiemelt figyelmet kell fordítanunk! Az egész napos igénybevétel, a munka, séta vagy mozgás következtében a lábaink is megérdemelik a gondoskodást, de akár a nem megfelelően kiválasztott lábbeli is erősen indokolhatja a speciális lábolási kezeléseket.

Ugyanakkor elmondhatjuk azt is, hogy a pedikűr egyaránt szolgálja lábunk egészségét és esztétikáját. Ha bármilyen bőrelváltozással küzdünk, feltétlen javasolt a rendszeres ápolás, de abban az esetben is érdemes felkeresni a pedikűrőst, ha elfáradt lábunkat kicsit kényeztetnénk, vagy éppen a megjelenésre szeretnénk adni! A teljes pedikűr nemcsak a bőr, hanem a körmök ápolását is magába foglalja, és gél lakk segítségével különösen esztétikus lábkörmöket varázsolhatunk! 

Kiknek ajánljuk a pedikűrt?

  • Akik szeretnének a lábuk megjelenésére adni, azok számára a lábkörmök gél-lakkozását ajánljuk!
  • Mindenkinek javasoljuk a pedikűrt és a lábápolást, akik szeretnék kicsit megpihentetni és kényeztetni megfáradt lábukat.
  • Akik puha, szép és ápolt lábakra vágynak!


Lábápoló és pedikűr szalonunkban időpontfoglalásra tudunk fogadni!

Hívj minket most!


Lábápoló 
                                                Shreiberné Baross Bernadett

Időpont egyeztetés: 0630 625 4473 

Vagy jelentkezz be online, a hét bármely napján 0-24-ben: