Pedikűr, Gy.o.gy lábápolás

Ha lábápolásról van szó, szlogenünk:

"Ha szúr, ha fáj gondolj ránk, térj be hozzánk!"

Pedikűr

Az Eni Nails szalonban lábápolási szolgáltatások széles skálájával várunk, a speciális lábápolás Gy.O.Gy. pedikűrtől a spa ápolásig! Kiemelt figyelmet fordítunk az anyaghasználatra a lábápolás során is, termékeink természetes összetevőket tartalmaznak, így érzékeny bőrűek is nyugodtan igénybe vehetik a pedikűrt. Mi odafigyelünk a vendégeinkre, szakképzett és hozzáértő kollégáink minden esetben a vendég bőrtípusának megfelelő szolgáltatást nyújtják!

A kezeink mellett a lábunk ápolására is kiemelt figyelmet kell fordítanunk! Az egész napos igénybevétel, a munka, séta vagy mozgás következtében a lábaink is megérdemelik a gondoskodást, de akár a nem megfelelően kiválasztott lábbeli is erősen indokolhatja a speciális lábolási kezeléseket. A rossz cipők viselése miatt ugyanis kialakulhatnak különböző elváltozások és megbetegedések, mint például bőrkeményedés, tyúkszem, repedezett sarok, benőtt köröm, de egy gombás fertőzés is megnehezítheti mindennapjainkat. Egy jól képzett szakember könnyen felismeri ezeket a problémákat és megfelelően képes őket kezelni. Szalonunkban Gy.o.gy. pedikűr és speciális lábápolási szolgáltatások várják lábad, ha szüksége van rá!

Ugyanakkor elmondhatjuk azt is, hogy a pedikűr egyaránt szolgálja lábunk egészségét és esztétikáját. Ha bármilyen bőrelváltozással küzdünk, feltétlen javasolt a rendszeres ápolás, de abban az esetben is érdemes felkeresni a pedikűrőst, ha elfáradt lábunkat kicsit kényeztetnénk, vagy éppen a megjelenésre szeretnénk adni! A teljes pedikűr nemcsak a bőr, hanem a körmök ápolását is magába foglalja, és gél lakk segítségével különösen esztétikus lábkörmöket varázsolhatunk! 

Kiknek ajánljuk a pedikűrt, speciális lábápolást, Gy.O.Gy. pedikűrt?

  • A Gy.O.Gy. pedikűrt elsősorban gombás köröm kezelésére javasoljuk.
  • Pedikűr alkalmazható tyúkszem eltávolítás, benőtt köröm kezelés vagy bőrkeményedés eltávolítás esetén is.
  • Akik szeretnének a lábuk megjelenésére adni, azok számára a lábkörmök gél-lakkozását ajánljuk!
  • Mindenkinek javasoljuk a pedikűrt és a lábápolást, akik szeretnék kicsit megpihentetni és kényeztetni megfáradt lábukat.
  • Akik puha, szép és ápolt lábakra vágynak!


Lábápoló és pedikűr szalonunkban időpontfoglalásra tudunk fogadni!

Hívj minket most!

Pappné Horváth Hajnalka
Lábápoló

Időpont egyeztetés: 0620 264 9820

Vagy jelentkezz be online, a hét bármely napján 0-24-ben: