Műkörömépítés, gél lakk

Ha műkörömépítésről van szó, akkor az Eni Nails szalon szlogenje, nem mást, mint:

Gyorsan, szépet, tartósat!

Műkörömépítés

Szegedi műköröm építő szalonunkban szakképzett és elhivatott kolléganők készítik el Neked a legtartósabb körmöket, a legújabb divat szerint! Büszkék vagyunk rá, hogy szalonunk Magyarországon egyedüli Modena Nails referenciaszalon, így igazán minőségi alapanyagokkal dolgozunk és folyamatosan követjük a trendeket, a legmodernebb eljárással dolgozunk!

Az ápolt kéz és köröm sok mindent elárulhat a tulajdonosáról, bízd szakemberre a megjelenésed, akár csak egy töltésre van szükséged! 

Egyedi formák és minták, a legújabb trendek szerint!

Profi és szakképzett kollégáink bármilyen körmöt megépítenek Neked, a legújabb divat szerint! Ha nincs konkrét elképzelésed az sem baj, kéz- és lábápoló, műkörömépítő kolléganőink segítenek Neked az egyedi, személyiségedhez leginkább illő típusú, formájú és színű műköröm kiválasztásában! Nézz szét korábbi munkáink között, inspirálódj!

Gél lakk

A gél lakk természetessége miatt könnyű megszokni a viselését, ráadásul rendkívül tartós megoldást is kínál! A gél lakkal elképesztően természetes hatású köröm készíthető, így azoknak is bátran ajánljuk, akik még most ismerkednek a műkörömmel!  A gél lakk természetessége miatt könnyű megszokni a műköröm viselését, ráadásul rendkívül tartós megoldást is kínál!

Ha Neked sem bír többet a körmeiden lévő lakk, mint 3 nap, akkor próbáld ki a géllakot, hiszen a gél lakkos körömnél 3 hét eltelte után is csak a lenövés látszik!  A puha körmöket megkeményíti és védi is, így saját köröm megerősítésére is alkalmas, a lakk rugalmassága miatt pedig a körmöt ért hatásokat repedés és felválás nélkül átveszi. Kéz és lábkörömre egyaránt használható!

Kiknek ajánljuk a műkörömépítést, gél lakkot?

  • Akik szeretnének folyamatosan ápolt, esztétikus körmöket.
  • Akik szeretnék saját, természetes körmüket megerősíteni, hosszabbítani.
  • Akiknek nincs elég idejük a körmök ápolására, lakkozására.
  • Akik szeretik a természetes megjelenést és a tartós megoldások hívei!
  • Akik kipróbálnának valami újat, akár még valami extravagánsat is!

Bejelentkezés

Kézápolás

Azzal bizonyára mindannyian egyetértünk, hogy kezeink és vele együtt körmeink, a mindennapok során folyamatosan igénybe vannak véve. Nemcsak az időjárás viszontagságaival kell megküzdeniük (hideg, szél, erős napfény), hanem a háztartásokban is előforduló vegyi anyagokkal (tisztítószerek, vegyszerek), valamint a manapság oly gyakori fertőtlenítéssel és szárítással is. Kezünk és körmeink folyamatos ápolása így legalább olyan fontos feladat, mint arcbőrünk ápolása! Modern és kényelmes szalonunkban az esztétikus műkörmök építése mellett, a kéz ápolására is nagy hangsúlyt fektetünk. Szánj magadra egy kis időt, és add meg kezeidnek a méltó bánásmódot!

Műkörömépítés Szegeden az Eni Nails luxus szalonban! Gyönyörű gél lakk, esztétikus műkörmök, kényeztető kézápolás, csodás környezetben, mert Te is megérdemled!


Műkörömépítő szalonunkban időpontfoglalásra tudunk fogadni!

Hívj minket most!

Sebestyénné Dubela Anita 

Műkörömépítő

Időpont egyeztetés: 06 20 538 0731

Vagy jelentkezz be online, a hét bármely napján 0-24-ben: