Rólunk

2021.07.09

Szépségszalon: műköröm, gél lakkozás, pedikűr Szegeden

Eni Nails szalon és oktató központ Szegeden. Szalon szolgáltatásaink: műkörömépítés, gél lakkozás, és pedikűr. Oktató termünkben tanfolyamok, továbbképzések zajlanak, kezdőtől haladóig. Luxus, VIP szolgáltatások várják kedves vendégeinket, exkluzív környezetben! Kattints a képre...

Modena Nails alapanyagaival dolgozunk. Precíz, megbízható, Lengyel minőség. Számunkra fontos a minőségi munka, a vendég elégedettsége, a szakmai fejlődés, innováció. Ezért a kiváló alapanyagok mellett, folyamatosan képezzük magunkat szakmailag, követjük a trendeket, divatokat, új lehetőségeket kínálva ezáltal a vendégeinknek. Figyelünk, hogy a saját egyéniségüknek megfelelően, a legnagyobb szaktudással végezzük a kezeléseket. Különös figyelmet fordítunk a fertőtlenítésre, és a vendég komfort érzetének eleget téve, nem okozunk sérülést, fájdalmat, munkavégzés közben. Körmeik egészséges állapotára figyelve, frézereinkkel szakszerűen bánunk, mely nem okoz kellemetlen sütő, égető érzést, és a köröm elvékonyítását. Nagy hangsúlyt fektetünk a manikűrre, a tartós, esztétikus munkavégzésre! 

VIP szalonunkban csak veled foglalkozunk. Külön a műkörömépítő, és a lábápoló részlegen is. Senki más nem tartózkodik a szolgáltatás ideje alatt a szobában. Lehetőséget adva evvel, ha például gombás lábkörömmel érkezel, ne érezd magad kellemetlenül. Mi örömmel kezeljük a beteg, sérült lábakat is, és figyelünk, hogy a vendégünk a szolgáltatás időtartama alatt jól érezze magát. Igény esetén, pezsgővel és Luxus Paradiso kezeléssel várjuk kedves vendégeinket!

Online foglalás