Fülbelövő Rendszerek

A fülbelövést, füllyukasztást minden esetben a Studex, modern füllyukasztó eszközeivel és a velük kompatibilis steril, nikkelmentes orvosi fém fülbevalóival végezzük.

A fülbelövés steril, biztonságos, higiénikus. Belőhető fülbevalóink pedig nikkelmentes ötvözettel készülnek így megfelelő utógondozás mellett garantáltan nem allergizálnak! 

Nálunk a legjobb kezekben van, hisz kollegáink egészségügyi, és kisgyermeknevelői végzettséggel rendelkező szakemberek.

Hagyományos fülbelövő készülék

A Studex Universal fülbelövő készülék egy régebbi konstrukció ami már nem a legmodernebb eszköznek számít a szakmában, mégis sokan használják többek között én is, mert megbízható, pontos de mégsem rendelkezik annyi előnyös tulajdonsággal mint a Studex System 75 füllyukasztó rendszer. Ez a konstrukció rugós, a fülbevaló a fülbelövéskor a gép segítségével nagy lendülettel kerül behelyezésre, emiatt hangos, és intenzívebb a fájdalom érzet is, ezért nem annyira kedvelt. A választható fülbevalók a hagyományos jól ismert fazonok. Aki olcsóbb fülbelövést szeretne és nem zavarják a fent leírtak, ezt a megoldást javasolnám. 

Studex System 75 fülbelövő készülék

A Studex, System 75 a mai kor legmodernebb eszköze. Hangtalan, nem rugós szerkezetű fülbelövő készülék, így humánusabb a füllyukasztás, minimális a fájdalomérzet. Az egyszer használatos kazettás rendszernek köszönhetően az eljárás higiénikus, a készülék nem érintkezik más fülével hiszen a belövés után a már megüresedett kazetta eldobásra kerül. A választható fülbevalók szára jóval vékonyabb és a hagyományostól eltérően modernebb vonalvezetésű fazonok. Számos jó tulajdonsága miatt azonban picit drágább a szolgáltatás ára ezzel a készülékkel, mint a korábban említett hagyományos fülbelövő rendszer esetében.

Studex Baby Box belőhető fülbevalók

A Studex újdonsága a Baby Box termékcsalád, ami nem csak egy pár belőhető fülbevalót jelent, hanem annál sokkal többet! Amennyiben tanácstalan mit vigyen ajándékba az első baba látogatás alkalmával, ha nem tudja mit ajándékozzon karácsonyra, névnapra, húsvétra, ha nincs ötlete mit vegyen születésnapra vagy keresztelőre, ajánlom figyelmébe a Studex újdonságát. A Baby Box tartalma egy pár steril, rövid szárú, nikkelmentes orvosi fém fülbevaló, fertőtlenítős lapocska, fényképtartós díszdoboz, utókezelő folyadék, egy pár zárókapocs. A díszdoboz továbbá alkalmas az első kipotyogott tejfog és az első levágott hajtincs tárolására is. Amennyiben a Baby Box felkeltette érdeklődését, kérem érdeklődjön elérhetőségeim bármelyikén, szívesen tájékoztatom a lehetőségekről, árakról.

Sebestyénné Dubela Anita: 0620 538 07 31

Martonosi Enikő: 0670 321 1216

Orr piercing belövés

Minden kényelmet kielégítő, magas színvonalú szolgáltatással várom a hozzám érkező kedves vendégeket! Az orr piercing behelyezést a Medisept professzionális eszközeivel, minőségi titániumból készült orr ékszereivel végezzük. 

 Szakképzett Kollegáink

Schreiberné Baross Bernadett

Gyanta

0630 625 4473


Sebestyénné Dubela Anita 

Műkörömépítő, fülbelövés

0620 538 0731

Martonosi Enikő

Mester oktató

0670 321 1216